Interjú.

Sziasztok! Mindig is vágytam arra, hogy egyszer készíthessek egy blog íróval egy amolyan interjúféleséget. Szerencsére akadt jelentkező rá így meg tudtam valósítani "álmomat".


1. kérdés: Miért döntöttél úgy, hogy elkezdesz blogot írni?
- Azért mert néha elég magányosnak éreztem magam, és  úgy gondoltam, hogy amúgy is szeretek írni, és füzetben már vannak történeteim, akkor miért ne kezdhetnék bele egy blogba? Őszintén egy jó párszor visszatántorodtam, de az egyik barátnőm mindig mondta, hogy most már meg kell csinálnom.
2. kérdés: Mikor nyitottad meg a legelső blogodat?
Egyedül sose írtam blogot, 1-2 évvel ezelőtt írtam 7 másik lánnyal egy blogot, de nem egészen úgy alakult minden, mint ahogyan azt mi szerettük volna.

3. kérdés: Milyen történeteket szeretsz írni?
Igazából mindenféle történetet szívesen írok. Romantikustól, a tragikusig.

4. kérdés: Magadnak szeretsz írni vagy inkább az olvasóknak?
- Hát, gyakran írok csak magamnak, de azt hiszem jobban szeretek olvasóknak írni, mert akkor tudom a véleményüket, hogy mit kéne javítani, és mit nem.

5. kérdés: A családtagjaid tudják, írsz blogot?
- Nem. Ha írok, akkor azt bárki másnak megmutatom, de a családomnak nem.

6. kérdés: Mi ihlet az írásra? Vagy csak spontán jönnek a mondatok magadból?
- Ha olyan történetet írok, ami magamnak, akkor azt a saját tapasztalataimból merítem. De például blogba, vagy csak úgy, hogy másnak is megmutatom, olyankor csak leülök és magától jönnek a gondolatok.

7. kérdés: Eddig hány blogot nyitottál meg?
- Hármat, egyet egyedül, de azt rögtön be is zártam, egyet a barátnőimmel, ami befuccsolt, meg most egyet ismét egyedül.

8. kérdés: Hobbiként tekintesz az írásra?
- Igen, semmi komolyabb tervem nincs vele. Kikapcsol, és mások szórakoztatására megfelelő. Egyelőre nem tervezek vele semmit.

9. kérdés: Meg szoktad fogadni a tanácsokat, amiket kapsz az olvasóktól?
- Igen, nagyon sokat számítanak nekem az olvasók véleménye. Hisz az a célom, hogy nekik jó legyen, és ha szerintük jobb lenne úgy, ahogy leírják, örömmel megírom úgy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése